Nástroje pro usnadnění přístupu

Skip to main content
Dnes má svátek: Linda a Samuel Zítra: Adéla Pozítří: Bronislav

XXII. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL OUTDOOROVÝCH FILMŮ

den


31

říjen
2024
začíná

18:00
čtvrtek
  • zobrazeno: 193 x

Outdoorové filmy zavítají do Řepišť v rámci XXII. mezinárodního festivalu

Ve Společenském sále Obecní hospody U Máně se letos opět uskuteční promítání v rámci XXII. ročníku Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Tato prestižní událost, která přitahuje milovníky adrenalinu a přírody z celého světa, zavítá i do naší obce a nabídne nezapomenutelný zážitek plný inspirativních příběhů.

Promítání outdoorových filmů představí divákům rozmanité snímky z extrémních sportů, dobrodružných výprav i krásy divoké přírody. Návštěvníci se mohou těšit na filmy zachycující výpravy do neprobádaných koutů světa, lezecké výkony na nejtěžších skalních stěnách či přežití v drsných podmínkách horských oblastí.

Akce se koná ve Společenském sále Obecní hospody U Máně a slibuje večery plné emocí, odvahy a lásky k přírodě. Pro všechny, kteří mají rádi dobrodružství a chtějí se inspirovat neobyčejnými lidskými příběhy, je tato událost neodmyslitelnou součástí kulturního kalendáře.

Přijďte se podívat a zažít nezapomenutelnou atmosféru festivalu, který spojuje lidi s vášní pro outdoor a dobrodružství.

Termíny promítání: 31.10., 7.11., 14.11., 17.11., 21.11., 28.11. a 5.12.2024

Vždy od 18 hodin v sále Obecní hospody U Máně. 

Vstupné je 100 Kč/promítací den.

Využijte nabídky zvýhodněného vstupného na všechna promítání 400,- Kč!!!

Předprodej zvýhodněného vstupného bude probíhat od 2.9.2024 na Obecním úřadě.

Prodej jednorázového vstupného se bude hradit rovnou na místě v den promítání a bude možné také zakoupit zvýhodněné vstupné. 

Program bude doplněn.

plakat OUTDOOR films FINAl